Δαχτυλίδι με ημιπολύτιμους λίθους Τυρκουάζ Μαγνησίτη και Λευκό Χαουλίτη

Χειροποίητο δαχτυλίδι από ημιπολύτιμους λίθους Τυρκουάζ Μαγνησίτη και Λευκό Χαουλίτη, δεμένοι με ασημί σύρμα χαλκού.

(Διαστάσεις μεγάλου λίθου τυρκουάζ Μαγνησίτη :15x11 mm)
(Διαστάσεις μικρών λίθων Μαγνησίτη και  Χαουλίτη :4-10 mm)

Τιμή: 7,00 €

[κωδ. ΔΚ_282]
(Διατίθεται σε πολλά μεγέθη)

"Μαγνησίτης " -> Είναι ο πιο βοηθητικός κρύσταλλος για έλλειψη μαγνησίου στον οργανισμό. Έχει αποτοξινωτικά αποτελέσματα, αντισπασμωδικά αλλά είναι και αποτελεσματικός για χαλάρωση των μυών. Ταυτόχρονα βοηθά σε ημικρανίες, πονοκεφάλους και στομαχικές κράμπες. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους κρυστάλλους για την προστασία της καρδιάς από νοσήματα, καθώς βοηθά στον μεταβολισμό του λίπους και στην ενίσχυση της κατάστασης των καρδιακών αρτηριών. Ευνοεί μία θετική στάση απέναντι στην ζωή, καθώς και να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, επίσης βοηθά να ελαττώσουμε την σκληρή αυτοκριτική και να βρούμε τα προτερήματα μας. Ο Μαγνησίτης μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε αλλά και να βιώσουμε περισσότερο το σώμα μας.

"Χαουλίτης (Howlite)"-> Θεωρείται μια ηρεμιστική πέτρα που πολλοί χρησιμοποιούν για να τους βοηθήσει να αποβάλλουν το στρες. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά κατά της αϋπνίας, μιας και ηρεμεί το νου και βοηθά στην αυτοσυγκέντρωση. Είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που αντιπροσωπεύει την υπομονή και βοηθά στην επίλυση των διαφορών με τους γύρω μας. Λέγεται ότι απορροφά το θυμό και μας κάνει λιγότερο επικριτικούς. Λέγεται ότι εξισορροπεί τα επίπεδα ασβεστίου στο σώμα και βοηθά στην απορρόφηση και τη διανομή, ενισχύει τα δόντια και τα κόκαλα, ιδίως κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης.

Φροντίδα : Αποφύγετε την έκθεση πολλές ώρες στον ήλιο γιατί ξεθωριάζουν οι λίθοι. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Θα μειώσει σημαντικά τη ζωή του κοσμήματος, ακόμη κι αν είναι επιμεταλλωμένο. Το άρωμα λειτουργεί σαν οξύ στην επιφάνεια του λίθου και του μετάλλου. Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης.