Δαχτυλίδι από Τυρκουάζ Μαγνησίτη και Μάτι της Τίγρης



Χειροποίητο δαχτυλίδι με ημιπολύτιμους λίθους, μία μεγάλη πέτρα από Τυρκουάζ Μαγνησίτη και μικρούς λίθους από Μάτι της Τίγρης, δεμένους σε χρυσό σύρμα χαλκού.

(Διαστάσεις μεγάλου λίθου τυρκουάζ Μαγνησίτη :15x11 mm)
(Διαστάσεις μικρών λίθων Μαγνησίτη και Μάτι της Τίγρης :4-10 mm)


(Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη)


Τιμή: 7,00 €


[κωδ. ΔΚ_207]


"Μαγνησίτης " -> Είναι ο πιο βοηθητικός κρύσταλλος για έλλειψη μαγνησίου στον οργανισμό. Έχει αποτοξινωτικά αποτελέσματα, αντισπασμωδικά αλλά είναι και αποτελεσματικός για χαλάρωση των μυών. Ταυτόχρονα βοηθά σε ημικρανίες, πονοκεφάλους και στομαχικές κράμπες. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους κρυστάλλους για την προστασία της καρδιάς από νοσήματα, καθώς βοηθά στον μεταβολισμό του λίπους και στην ενίσχυση της κατάστασης των καρδιακών αρτηριών. Ευνοεί μία θετική στάση απέναντι στην ζωή, καθώς και να αποδεχτούμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, επίσης βοηθά να ελαττώσουμε την σκληρή αυτοκριτική και να βρούμε τα προτερήματα μας. Ο Μαγνησίτης μπορεί να μας βοηθήσει να ηρεμήσουμε αλλά και να βιώσουμε περισσότερο το σώμα μας.


"Το μάτι της Τίγρης" -> Γνωστή ως πέτρα της προστασίας. Χρησιμοποιείτε ως φυλαχτό, από την αρχαιότητα, ενάντια στην κακή τύχη, το κακό μάτι και τις κατάρες. Προσελκύει την καλή τύχη, την ευημερία και την αφθονία. Καφέ με κίτρινες, χρυσές και κόκκινες αποχρώσεις και με ιδιαίτερη λάμψη και ομορφιά. Μία πέτρα που οφείλει το όνομά της στην ομοιότητά της με το μάτι της τίγρης ως προς τις αποχρώσεις της έχει μια μεταβαλλόμενη μεταξένια λάμψη αναλόγως την οπτική γωνία που το βλέπει κανείς. Αυτό οφείλεται στο φως που αντανακλάται από το εσωτερικό της πέτρας. Το Μάτι της Τίγρης είναι μια πέτρα με ιδιαίτερες ευεργετικές επιδράσεις στο μυαλό. Σας επιτρέπει να ξεδιαλύνεται την σύγχυση στο μυαλό σας από τις πολλές σκέψεις και σας κρατάει εστιασμένους στους στόχους σας. Σας απαλλάσσει από τις ενοχλητικές σκέψεις και το στρες. Ενισχύει την διορατικότητα και μπορείτε να λαμβάνετε αποφάσεις με όραμα και σαφήνεια. Βοηθάει στην συγκέντρωση και στον διαλογισμό. Χρησιμοποιείτε για την εξισορρόπηση του τρίτου τσάκρα (Ηλιακό πλέγμα). Βοηθά συχνά στη διαδικασία επούλωσης πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένων των ρευματικών, καρδιακών παθήσεων, άσθματος. Δίνει κουράγιο σε περιόδους αλλαγής, ενισχύει την αυτοπεποίθηση, προκαλεί αισιοδοξία. Ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη μας στις ικανότητες και στα ταλέντα μας, δίνει ώθηση στην δημιουργική μας ενέργεια, ενισχύει την προσωπική μας δύναμη, ενθαρρύνει το πάθος και την θετική στάση στη ζωή. Προσελκύει τον πλούτο και ταυτόχρονα μας αποτρέπει από καταχρήσεις και απληστία. Κρατήστε την πέτρα στο φεγγαρόφωτο της πανσέληνου και ζητήστε από το φεγγάρι να ευλογήσει το Μάτι της Τίγρης και να σας φέρει χρήματα στη ζωή σας. Κρατήστε την κάτω από το φεγγαρόφωτο όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι μία πέτρα που ως δώρο πρέπει να δοθεί από αγάπη και αφοσίωσή στον άλλον. Και για εκείνους που την λαμβάνουν θα πρέπει να την δεχτούν με αξιοπρέπεια και σεβασμό.


Φροντίδα : Αποφύγετε την έκθεση πολλές ώρες στον ήλιο γιατί ξεθωριάζουν οι λίθοι. Φορέστε το κόσμημα αφού έχετε βάλει το άρωμά σας. Θα μειώσει σημαντικά τη ζωή του κοσμήματος, ακόμη κι αν είναι επιμεταλλωμένο. Το άρωμα λειτουργεί σαν οξύ στην επιφάνεια του λίθου και του μετάλλου. Προσοχή στα χτυπήματα, δώστε προσοχή στον τρόπο φύλαξης.